tiistai 9. heinäkuuta 2013

The very first time..

Kuten tämäkin, jokainen asia saa alkunsa jostakin. Tässä kohtaa oli paljon turhaa tekstiä kunnes nettiä selatessani kohtasin Thetöötin kommenttiin;

"Järkevä blogaaja kertoo taustaa blogistaan. Minä en ainakaan käy jossain randomeilla pimpelipom.aikunonihanaa.blogintarjoaja. com -sivuilla jollei mitään esittelyä siitä ole.!"

Jos totta puhutaan tämä blogi perustettiin nyt siksi että mun piti keksiä itselleni jotakin tekemistä minkä parissa voin siirtää ajatuksia että saan ajatukset muualle sellaisista asioista joita nyt ei pitäsi ajatella.

Ilmeisesti mun pitää esitellä ja kertoa hieman itseäni että tästä jotakin avautuisi. Ensinnäkin ihan vakavasti puhuen vaikka huulta aina heitänkin, tästä piti tulla sisustusblogi, haaveilin siitä lukuisia kertoja  ja näin upeat kuvani sivujen palstoilla mielessäni.
Mutta kun perustin tämän blogin ne kaikki ihanat kuvat katosi mielestä ja tilalle tuli tyhjää.  Lopulta aloin ajattelemaan että jos bloggaan päivästä toiseen pelkästään sisustuksesta kyllästyn pian siihen vaikka intohimoinen harrastus onkin.

Joten päätin että teen tästä sekalaisen blogin joka on taatusti yhtä sekaisin kun minun mielenmaailmani, toki hyvällä tavalla sekaisin =)

Harmi että nimimerkki Thetööt on kirjautunut profiilinsa viimeksi vuosi sitten, missä ikinä oletkin jos joskus näet tämän niin sinun kirjoitus vaikutti tähänkin tekstiin. Ei pienet hiukkaset netissä ole välttämättä näkymättömiä, siellä vain on niin paljon niitä että osalla kestää kauan etsiä paikkansa =)

Mutta se siitä vakavuudesta ja nyt palataan alkuperäiseen kirjoitukseen joka lähti käyntiin näin:

Te lukijat, ( eli kaikki mun ystävät jotka pakotettuna eksytte paikalle) :D  Nyt repesin helvetinmoiseen nauruun, todellakin luottoa löytyy itseensä..Enkä enään muista mitä mun piti tuohon dear reader's jälkeen enään edes kirjoittaa. Parasta tässä on se että tämähän on todella viihdyttävää. Kirjoitan itsekseni tyhjälle luonnokselle asioita jotka putkahtelevat mieleen ja nauran vielä räkäisesti päälle.. Entäs jos en tarvitsekkaan lukijoita, kirjoittelen vaan joka ilta tähän itselleni ja nauran menemään..


Tässä sitä ollaan ja tällä jatketaan. Nyt vain jännitetään mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti