perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ei tule uni ei..

Nyt kävi tälläkin kertaa niin että uni ei tule.. Niin sitten se ei tule ja sillä selvä.
Eräs professori kehotti jos hetken sängyssä pötköttelet ja huomaat ettei tule uni pitää välittömästi nousta sängystä ja valvoa niin kauan kun tulee tunne että taas väsyttää ja sitten hipsutella uudestaan sänkyyn.

No näinhän minä tein, tosin jätin välistä sen pötköttelyn siellä sängyssä ja siirryin suoraan tähän valvomis vaiheeseen :)) Kävin minä kyllä sängyn vieressä toteamassa tämän asian.Minun on pakko postata teille mitä herkullisin Smoothie ohje jonka tänään tein. Ja tämä on sitten ihan omasta päästä. 


 • Mustikkaa soseeksi 
 • Mansikkaa soseeksi 
 • Luonnon jugurttia, maustamatonta 
 • Luomu hunajaa, juoksevaa
 • Tyrni hilloa lusikallinen
 • Jäävettä 
 • Mehua, minä käytin viinimarja mehua jonka keitin

Nuo marjat kun soseutat älä sekoita keskenään vaan lasketaan varovasti kerroksittain kaikki aineet. Määriä on vaikea tässä sanoa kun en tiedä mihinkä lasiin sitä teette mutta kyllä sen huomaa. 
Tätä ei tehdä blenderillä vaan minä tein sellasella soseuttajalla on helpompi. Lasiin pistetään ensin Jäävesi, mehu ne sekoitetaan Tyrnihillon kanssa hyvin ja sen jälkeen lasketaan muut aineet varovasti lasiin ja nostellaan lusikalla sekaisin , ei hämmennetä.  Hunaja kannattaa lisätä kerroksittain väleihin koska ei käytetä blenderiä se ei sekoitu kylmään niin hyvin. Niin ja tämä on muuten jäisille mustikoille ja mansikoille tämä ohje. 

Oli aivan älyttömän hyvää =)

4 kommenttia:

 1. ei perhana ku tuo kello on tuossa päivällä ei oo mitään käsitystä milloinka oot tämän postannu.. mut joo nyt oon täällä.

  VastaaPoista
 2. juu, tuu taas jutteleen, aloin väsään sitä bloggeria

  VastaaPoista
 3. =) i'm on my way... minäpä jeleppaan sen kans.

  VastaaPoista