torstai 11. heinäkuuta 2013

Hyvä vai huono päivä?

Jos päivän aikana ajatus virtaa 30kilometriä sekunnissa niin silloinhan se tarkoittaa sitä että ei kerkeä edes miettiä mitä on miettimässä, eikö niin? Sitä en tiedä mistä repäsin tuon kolmekymmentä kilsaa mutta se vaan tupsahti mieleen. On jäänyt vähän unet viimeaikoina väliin niin ei se ihme ole jos pikkusen mielikuvitus lentää, tai minun tapauksessa olen karannut oikeasti muumilaaksosta.,minä olen tietysti Niiskuneiti. Itseasiassa työpaikalla me ollaan kyllä kaikki muumilaakson väkeä se on yleisessä tiedossa.

Sen vähäsen mitä tänään älysin miettiä näillä vähillä unilla oli se että minä en taatusti lahjo yhtäkään blogin lukijaa millään arvonnalla, jos jutut ei kiinnosta ilman arvontaa ei ne perkele kiinnosta kyllä sen arvonnankaan jälkeen. Lupasin kyllä eräällä foorumilla että jos on aivan pakko arpoa jotaki arvon kilon siikaa.

Siinähän sitten voittaja saa hakea postista kilon puketin :D

Onko se sallittua että nauraa omille jutuilleen? Tänään on ollu villi meno kaikinpuolin. Olen heittänyt ihan kamalaa vitsiä töissä semmosta härskiä ja muutenkin minun tyyliin aivan hullunkurisia juttuja. Niin ja nauranu ite kaikista eniten niille.

Yöllä mietin että teen teille postauksen miten tehdään hienolla sydän muotilla kanamuna paistinpannulla. Pistän tomaatin puolikkaista silmät paprikasta suun ja sitä rataa, nappaan valokuvan ja näytän että jee jee.. Kunnes sitten ajatus lähti ihan lapasesta ja aloin miettimään että sitten perään laitan kuvasarjan mitä oikeasti tapahtui, kuvissa oli hajonnut kanamuna pöydällä, kanamunankuoria munakkaassa sekä kokonainen iso kanamuna lettu josta keittiösaksilla leikkasin sydämen muotoista, kun muotin kanssa meni ihan läskiksi. Eli nyt tekin voitte kuvitella miltä se olisi voinut näyttää.
Ei mulla ole kyllä yhtään kanamuna kuvaa teille tarjolla, valitettavasti joudutte nyt pettymään.

No se siitä ideasta se meni menojaan ennenku kerkesin ottaa munia esille.

Nyt on ryhdistäydyttävä.. Noniin Dear reader's...

Minä esittelen teille kaksi tauluani jotka satun omistamaan. Taulut on muuten sellanen juttu että ne pitää valita todella huolella, ne ei voi olla mitä tahansa kötöstyksiä, niiden pitää jollakin tapaa puhutella. Omistan tasan kolme taulua ja jokainen on ostettu todella harkiten ja niissä kaikissa on _ se jokin_. Kaksi tauluani jotka tässä esittelen tilasin ulkomailta ja teetätin niihin raamit siellä. Taulut tulivat todella hyvin pakattuna kotiovelle saakka. Kallistahan se oli kun ulkomailta asti isoa taulua tuotiin mutta se oli sen arvoista.Tämä taulu on mielettömän ihana, ihastuin kuvaan heti kun näin sen, ja  silloin tiesin että minun on saatava siitä taulu itelleni. Se on  aito valokuva ihanasta suudelmasta joka on ikuisesttu Ranskassa kadulla. Taulun kehykset eivät ole tämmöiset vaan väsäsin ne tähän kuvaan vaan nopsakkaan piristämään. Taulu lasitettiin ja kehystettiin mittatilauksena. Kuvassa on sitä jotain ainakin minun mielestä :)
Tämän taulun tilasin suurena. Olen nappassut kuvan vain keskikosasta että suurinpiirtein selviää mitä taulu esittää, kehykset jätin tällä kertaa pois , niitä ei tarvita tähän kuvaan. Tämänkin kuvan nähtyäni tiesin että tämä minun on saatava. Itseasiassa tämä on paras taulu minkä olen koskaan missään nähnyt. Kuvaa en rupea analysoimaan eiköhän se esittele itse itsensä.

Olen sisustanut koko talon hiilen harmaalla ja harmaan eri sävyillä ja sitten kaikki muu on valkoista. Muutama musta kontrasti siellä täällä sekä pinkkejä yksityiskohtia. Nämä taulut uppoavat maastoon erittäin hyvin vaikka ovatkin tummia. Minä palaan noihin talokuviin vielä, postaan joku päivä kaikkea ihanaa täältä mitä oon saanut aikaiseksi.

Nyt kun tämä virallinen osuus on ohi meikäläinen painuu lenkille ja saunaan nimittäin tästä törkysuusta ei tule nyt enään yhtään sellaista sanaa minkä voisi tänne julkisesti laittaa :) Heippodei.

9 kommenttia:

 1. Moi, kivan olonen tämä sinun blogi :) mukava ja helppo lukea, ja välillä samaistua :)
  t. SS

  sekavansuomalaisenblogi.omasivu.fi

  VastaaPoista
 2. Jee eka kommentti blogiin * rumpujen pärinää* :D kiitoksia kovasti =).

  VastaaPoista
 3. vieläkö piiku ankkanen on hereillä?

  VastaaPoista
 4. Vielä yhäkin.. Unirytmit on sekaisin kun yövuoroista tullut takaisin ihmisten ilmoille =)

  VastaaPoista
 5. Huomaatko kellonajat on ihan päin helevattua tässä blogissa.. :D

  VastaaPoista
 6. joo ei ihan täsmää.. tuu jutteleen johonki? suomi24 tms?

  VastaaPoista
 7. No mikäjottei hetkeksi sanos mesta niin kirjaudun sisään.. =)

  VastaaPoista
 8. Ps. säädän huomenna tuota kelloa jos suinkin löydän nappuloista moiseen..

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista