sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hellurei

Noniin eilen ei kyennyt koneelle sitten ollenkaan. Päivä meni mitä parhaimmassa seurassa ja tuli paahdettua 18h putkeen. Huomenna on vuorossa Ikean tour ja viisi eukkoa suuntaa kohti Ikeaa peräkärryn kanssa joten luvassa on armotonta hamstrausta.

Viime vuonna näihin aikoihin oltiin samalla Ikean reissulla ja me ajettiin kolari parkkiksella, mikä ei tietysti ollut meidän syytä. Ei paljon naurattanut kun juoksin hakemaan Jesse teippiä kassalta että saadaan puskuri teipattua kiinni jotta Herrapoliisi setä päästi jatkamaan matkaa.. Olis meinaan ollu helvetinmoinen keissi alkaa purkamaan niitä rojuja mitä tuli ostettua.
Kaiken hyvän lisäksi näimme taas peri Suomalaisesta tomppelista esimerkin.. Ennen kun poliisisetä tuli paikalle oltiin sulassa sovussa ja tarina kolarista oli ihan erilainen se kummasti muuttui kun rahasta tuli puhetta. Ja lopuksihan se kolari olikin meidän syy poliisinkin mielestä vaikka tämä pekkapuupää tuli meidän kaistalla vastaan.

Pääsin kotia ja alko pyörryttämään, ei muutaku sairaalaan siellähän oli nyrjähtäny kaularanka.. Oli huisi reissu..  Plus kaiken tämän hyvän lisäksi sain kirkuvan puhelun 77 vuotiaalta papalta joka oli hommannut jo todistajat paikalle että hän ei ole ollut kolarissa ja olen syyttänyt häntä sellaisesta kun virkavalta oli lähettänyt paperit samannimiselle hepulle joka sattui olemaan 77 -vuotias kun niiden piti mennä miehelle joka oli syntynyt vuonna 77-.. Sanoin papparaiselle että kuule soitteleppa poliisille että turhaan mulle huuat.

Jjep eli huomista Ikean reissua sitte ootellessa. Eiköhän siellä joku ylläri oottele.. =)

Mun on pitänyt mainostaa Facebookin Maalaisromanttinen koti nimistä yhteisöä blogissa. Se on oikeasti aika huikea foorumi. Sinne nykyään pääsee vaan kutsumalla mutta kannattaa pistää faksia jos mielii ihania sisustustuotteita mittatilaustyönä sekä muiden aarteita kierrättämällä. Olen hamstrannut sieltä sadoilla euroilla tavaraa, tilannut ihania virkattuja mattoja, ihania heinäseiväs tikkaita ja sydämiä ja enkeleitä. Pakko näyttää viimisimmät tikkaat..


Tilasin myös kahdet tumman harmaat pikkutikkaat. Niihin meinaan ommella valkoiset pellava sydämet. Omistan myös käsittelemättömät heinäseivästikkaat joihin aina jouluna olen askarrellut kaikkea kivaa esille.

Sitten toinen mihin olen hurahtanut on sisustustarrat.  Sain inspiraation eteisen sisustukseen enkelitarrasta. Suosin sisustuksessa kaikkea enkeleihin liittyvää ja sydämiä erityisesti. Tämä tarra mun oli saatava eteiseen ja siinä se nyt sitten on.

Tuo pöytä on muuttunut sittemmin kuvan otosta siinä on nykyään erilaista härpäkettä. Ja tuo lipasto muuten oli saatava myös kun näin sen kaupassa. Se on ihan pirun painava kun on täyspuuta. Mutta hei ihan yksin kasasin sen! Niin ja kuvan ruusut kuoli hyvin pian kuvan otosta, silloin en vielä tiennyt että ruusu tukehtuu jos sen laittaa sinkkiämpäriin jossa ei ole reikiä kun juuret eivät saa happea, ja tuon peilin teetätin eräällä sepällä. Toinen samanlainen piti tulla pariksi mutta sitten musta alkoi tuntumaan että tuo yksi sopii tuohon vallan mainiosti.

Tilasin saunan lasioveen tarratekstin mikä kestää kuumuutta ja lämpötilavaihteluita se oli aivan törkeen hieno kunnon kaunokirjoituksella oleva värssy; Kun soivat kiukaan urut, unhoittuvat arjen surut. Mutta siinä sitten kävi niin että eihän sitä perkelettä saanu siihen lasioveen kunnolla kiinni, tai nimenomaan sai niin kiinni että ei kauniisti lähtenyt enään pois. Otin sen sitten hieman väkivalloin siitä ja koko suttura hajos käsiin. Lopulta lasioveen jäi teksti Kun... Ja siinä se on vieläkin. Mua ärsytti se kallis tarra niin paljon kun meni rikki että jätin tahallani sen tekstin siihen oveen muistuttamaan että häitköimällä ei tule lasta eikä.....

Semmosta, melkein pysyin asialinjalla tänään..  Nyt minä lähden koittamaan saanko sidottua sitä kimppua tänään vai en.. Joten palaan taas astioille.

2 kommenttia:

  1. Rupes naurattaan toi sun saunanovi hässäkkä! :D "Kun..." Hahaha!

    ~PikkuJenni

    VastaaPoista
  2. Heheh joo silloin ei kyllä naurattanut.. Nykyään kattelen sitä saunassa.. Hieno on :D

    VastaaPoista