keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Noniiin.. Täällä sitä taas löpistään =)

Ikean reissusta tuli miellyttävä.. Tottakait se on miellytttävä kun pääsee ostosparatiisiin tilipäivänä.. Mutta älkää lähtekö ikeaan minihameessa ja korkkareissa. Nimittäin oli kiva kun tipsuttelin korkkareissa tuntikausia ja pyllisetelin minihameeni kanssa peräkärryn päällä parkkipaikalla ja huomasin kyllä, että kyllä sieltä muutama silmäpari koitti kurkistella, hävyttömät miehet...Livahdin Ikean reissulla sänkyä testaamaan, oikeasti olin aikomassa ottaa tirsat siinä välissä kun muut seilaa sänky ja sohva osastoa :D Jäin kuitenkin kiinni yrityksestä. 


Kuviahan mulla ei ole esineistä Ikeasta yhtään koska näette ne netistä tai kuvastosta. Ei olisi mitään järkeä esitellä teille niitä samoja retkuja täällä kun näette ne kilkkaamalla Ikean sivuille. Eli höpötän taas ihan asian vierestä kuten huomaatte..

Otin teille koekuvan lyhdystä. Siinä se kuva nyt on. Visio oli mutta se ei toteutunut tähänkään kuvaan. Valo sen sijaan osui juuri niin kuin pitikin. Ehkä mun olisi pitänyt ottaa lyhdystä neljän fraamin kuvasarja ja pistää ne väleillä yhteen ja lisätä aavistus hohtoa ja valoa se olisi näyttänyt hyvälle.. Minä kokeilen sitä joku päivä. Me saadaan musta vielä hyvä huonekalujen valokuvaaja.. Tosin en tiedä mitä sillä taidolla teen mutta haluan oppia sen koska mua ärsyttää etten osaa sitä.

Roudasin Ikeasta ison lipaston, ja kärryllisen muuta tilpehööriä. Mun ystäväni sen sijaan taisi tyhjentää koko Ikean loppujen lopuksi. Peräkärry sekä auto oli täysi kun tulimme pois.

Voisin esitellä uuden lipaston mutta se kuva minkä siitä sain on todella törkeen huono. Täysin kelvoton. Mutta menkööt tämän kerran koska minähän vasta opettelen tätä hommaa =)
Lipaston lisäksi ostin tuon upean lasista puhalletun lampunjalan. Minun oli saatava siihen vitivalkoinen varjo ja etsin sitä ainakin 45minuuttia kunnes löysin etsimäni. Tilasin ihan vasta tuon ihanan Memories kehyksen Living&Roomin kesäkuvastosta samoin hopeisen sydän kynttilänjalan. Ikeasta löytyi kynttilät ja oli tyydyttävä noihin kun valkoisia haluamiani ei ollut. Uurna taas.. No se on uurna. Sitä en muista mistä olen ostanut sen mutta kaunis se on. Tarkemmin kun sitä katsoo siinä on säteitä ja iso risti. Kehykset naputtelin seinään myös eilen olen jostakin hamstrannut ne aikanaan. Kuvia ei vielä ole missään mutta teetätän sinne kyllä jotakin kaunista.


Lupaan ja vannon että otan tuosta lipastosta kuvan päivän valossa nyt siitä ei erotu juuri mitään. Mutta kun oli pakko räsästä kuva heti kun se siinä oli.

Ostin itselleni myös upean lasin ja teen teille sellasen Apple Jack drinksun ohjeen tässä viikonloppua kohti että se vie kielen mennessään.

Nyt mulla loppuu asia ja alan jo selvästi lipsua otteissani kohti vapaata viikonloppua. Joten turhat sekoilut pois meikä lähtee leffailemaan.

-Vi ses, xo xo Spiguli-

3 kommenttia:

  1. paljonkohan tuo kello on tuossa oikeasti :D en tiiä mutta mulla se näyttää kohta kolome ja meno kiihtyy ei nukuta ei.. oon siivonnu vaatekaappia ylläri :P thänks my friend <3

    VastaaPoista
  2. wow :) ihana lipasto!!!! <3 haha...kun yritän kommentoida käsketään todistamaan etten ole robotti :DDD

    VastaaPoista