tiistai 9. heinäkuuta 2013

Noniin, vuorokausi on vaihtunut joten on uuden postauksen aika :).

Ensinnäkin en minä tyhmä ole mutta.. Tämän blogin luominen vei muutaman kupin kahvia, hermot, pari puhelua sekä vielä kerran hermot. Ajattelin kun loin tämän siksi että kirjoitan kaikesta kunnes tajusin että eihän se nyt niinkään voi mennä. Minun ajatuksilla tämä rönsyilisi niin ylitsevuotavaksi että kukaan ei pysyisi perässä. Joten pyhitän tämän paikan näille ihanille sisustus ja ruokajutuille joita mielessä piilee. Sekä myös aivan järjettömille kuten minut jo kerran ristittiin Naima-Aslakin jutuille. Naima-Aslak nimihän tulee siitä että siskoni ja minut ristittiin Kanarian lomalla Soikhiopääksi ( eli soikiapää) ja Naima-Aslakiksi, lienekkö muistutamme heitä :D, toivottavasti emme ainakaan ulkonäön perusteella ,muuten on aihetta huoleen!! 

Aivan.. Eli mitenkäs tämä liittyy sisustukseen ja ruokaan , ei kuulkaa yhtään mitenkään, mutta eiköhän me sinne päästä sitten alku soidinmenojen jälkeen.. Jos päästään.


"Olkoon tämä tämmöinen hieno bloggaajan ensiesittely: Parhaat puolet esiin ja hymy persauksiin.. "  • Huomenna sitten palataan siihen ruokaan ja sisustukseen mutta sitä ennen laitan teille tämän hetken yhden kivoimmista jutuista eli keittiön pöydän josta tein tänä kesänä tämmöisen : 


Isot enkelit on uusin sisustus hankintani ja ostin ne Perfect Homen valikoimasta. Okei joku voisi kuvitella hulluksi mutta enkeleillä on hintaa 113.50 euroa. Kyllä, mutta jos on hurahtanut sisustukseen kuten minä niin se minkä silmä näkee kauniiksi vain se kelpaa. Pidän kotona silloin tällöin sisustuskutsut. Kutsun ihanat ystäväni kylään ja pyydän kotiesittelijän  kylään ja pidämme hauskan illan kauniiden esineiden ja tuotteiden sekä herkkujen kera. Olen ihastunut nyt kovasti Perfect Homen sekä Living & Roomin tuotteisiin. Niistä tulossa lisää myöhemmin. 

Kuvassa näkyy myös uusi harrastus mihin olen hurahtanut, nimittän kukkakimppujen sitominen. Tein tuollaisen kauniin juhannus kimpun piooneista ja liljoista sekä kedon muista kukista.  Ja pakko vielä tähän loppuun mainostaa ihanan ystäväni ostamaa Pentikin Loiste-Kynttelikköä, "Puuta" miten kaunis se onkaan tuikkuineen. 


Pistän vielä yhden kuvan kun alkuun päästiin, tein kukkakimpun myös rakkaan ystäväni häihin ja ihan pihan kukista nekin :) 


Noniin eiköhän siinä ollut tälle päivälle tarpeeksi lukemista. Jos jäitte kaipaamaan ei huolta minulla on huomenna rutkasti aikaa ja tämän ensihurman saattelemana tulen varmasti kertomaan jotakin.

                                                           Hyvää yötä xo xo Spiguli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti