keskiviikko 28. elokuuta 2013

Loma takana
Hei taas pitkästä aikaa :)

Tuntuupas hassulle palata blogin äärelle pitkästä aikaa.
Mutta en toki ole unohtanut teitä. Katselin että silläkin välin olitte käyneet blogissa kun olin poissa.

Egyptin reissu sitten peruuntui, peruimme sen huonoon aikaan kun 7h ennen meidän perumista ei ollut vielä päätetty että Suomalaisia aletaan evakoimaan maasta. Joten menetimme myös Egyptin matkarahat.
 Eli maksoimme tuplat sekä Turkista että Egyptistä, nice. Olen silti tehnyt asiasta matkatoimistolle reklamaation koska pykälissä kerrotaan eritavalla matkustajan oikeuksista uhkaavissa tilanteissa.

Eli matkakohteeksi tuli super nopealla päätöksellä Turkin Alania.

Maasta lyhyesti: Oma asenne ratkaisee ja se kuinka paljon juot alkoholia. Huijatuksi tulee taatusti jos antaa paikallisten hyppiä silmille.

Eipäs mennä negatiivisiin asioihin. Ensin hyvät uutiset.

 

Minä uin meressä jes. Tosin se ei mennyt niinkuin Baywatchissa jos kuvittelitte :D


Menossa kohti merta ja syvyyksiä :)


                 
Kaikki hyvin merille päästiin.                
Parantavan mudan lähde luolasto.

Uimme suoraan luolaan. Siellä oli iso mutakylpy jonka mudan kerrottiin tuovan parantavia voimia käyttäjälleen. Tietysti tuli kierittyä siinä kovasti. 


Light House <3

Merirosvo seikkailu ihana laiva ihana päivä.

Tuo päivä oli yksi parhaista koko reissulla. Varasimme kokopäivän merirosvo seikkilun merelle. Siellä oli viisi pysähdystä ja kaikki halukkaat sai hypätä veneen kannelta mereen. Tosin kuten huomasitte kaikki eivät hypänneet.. Jotkut hilautuivat pelastusliivit päällä tikkaita pitkin. Silti se oli pelottavaa koska meri oli aika syvä ja siellä oli pirajoita ja muita kaloja kun katsoi alas. Tarjoilivat virvokkeet ja ruoat ja välipalat myös kannella.

     
           
Piraijat uiskentelemassa meidän kanssa. 

Meriretki oli aivan ihana suosittelen kaikille Turkkiin menijöille. Laivoja lähtee kymmeniä satamasta.

Jos joku menee Turkkiin tilaan näitä lavallisen ;)
Kuten aina reissuilla ihastun mehuihin ja litkin niitä ihan törkeen paljon reissuissa. Tämä oli ihan yliveto herkku.

NAM!

   
Soikhiopääki siellä taustalla nauraa.. En kerro mistä puhuttiin tuon naurun aikana koska en tiiä ymmärtäisittekö..
Ihanaa leipää.. Tämän kanssa tuli jokaikisellä ruoalla chilitomaatti murskaa ja valkosipuli jugurttia. 
Turkkilainen pata. Jaksoin peräti 5 haarukallista riisin kanssa ja maha oli jo täysi kuten aina. Mutta herkullista oli.

 
Chilisalaatti, kyllä meinasin tukehtua kun en tiennyt miten tulinen se oikeasti on.      


   
Upeat maisemat tuolta huipulta. Käytiin niitä ihastelemassa porukalla :)) Tosin tässä kuvassa vähän kaikki on heilahtanut mut ihana tilannekuva tuli meistä. 


                   


     
   

Auringonlasku sunbed näkyvillä. Ihana köllöttelypaikka. Tämä onkin ainoa auringonlasku kuva koko reissulta ja pokkarilla sekin otettu mikä on erittäin harvinaista, Kävimme merenrannalla tasan kerran koko loman aikana ja sekin meni vähän niin ja näin. Minä meinasin hukkua... Menin *uimaan* ilman kellukkeita ja sieltä tulikin jumalaton aalto takaa ja minä painuin pohjaan ja meinasin tukehtua.. Onneksi pääsin rannalle takas. Voipuneena :D


               

     

Rannalla oli kaunista :) 
                          


           


     

Minun lomarakkaus <3...
Hotellin toisen silmänsä menettänyt kissa ressuli. Ainoa kissa jonka he antoivat olla rauhassa hotellin alueella ja jolle annettiin ruokaa. 
Eräs allaspojista sanoi että vihaa kissoja, mutta tämä on ainoa kissa johon se voi koskea ja josta se pitää huolta, koska se oli haavoittunut.
Mutta kissa näytti onnelliselta hotellin turvissa :)


Hamamissa teellä.

Kävimme soikhionpään kanssa Hamamissa kylpylähoidossa joka kesti tuntikausia. Ensin istuimme saunahuoneessa. Sen jälkeen koko iho kuorittiin kintaalla ja vedellä ja sitten tuli vaahto pesu. Sitten tarjoiltiin teetä jonka jälkeen oli kokovartalohieronta. Mun epäonneksi sain mieshierojan jota EN halunnut. No onneksi oli ammattimainen kaveri joka kyllä hieronnan päätteeksi kysyi: 
" What are you gonna do tonight :D"


Soikhiopää oli iskenyt paparazzina viidennestä kerroksesta kun olin uimassa huom; ilman kellukkeita. Tosin uin koiraa sen 5m ja jouduin ottamaan laidasta kiinni mutta silti se on oikea uimakuva ;)

   

Vain yksi drinkki, tuolla maljalla oli kokoa noin 1.2 litraa :D Muistaakseni se maksoi 75 euroa per malja. Mutta kuuman kesäpäivän jälkeen pitää vilvoitella, eiköniin. Sitäpaitsi siellä oli päivisin varjossa lähes aina poikekusetta +35 ja auringossa huiteli yli 40 kyllä lämmintä piisas. 


      
Drinkki :)


Jostain syystä tämä tökkii nyt erikoisen paljon jatkan Turkki postausta toiste nimittäin kerrottavaa on todella paljon ;) xo xo Spiguli2 kommenttia:

  1. Höh perkele kun tämä taas ei pelaa, blogi teksti jäi kesken kun tämä lakkas toimimasta mutta hyvää yötä silti :D

    VastaaPoista