tiistai 6. elokuuta 2013

Syvin meissä on kaikkien ilmaisujen tuolla puolen.

Hellureii höpönassut :)

Tänään on ollut mitä mainioin päivä.
Olen aivan rento ja mieli on todella hyvä. Kylpylä tekee ihmiselle ihmeitä. Minä testasin tänään ensimmäistä kertaa infrapunasaunaa.. No tietysti se ei menny ihan putkeen :)) Me istuttiin tomppelit siellä saunassa varmaan joku 20min ja mietittiin että nojoo on tää ihan okei mutta ei tunnu missään.. Eipä niin kun infrapunat ei ollu päällä.. Sitten kopista väännettiin meille valot päälle.. No pitänee sanoa että ei nyt kauheita efektejä kehossa aiheuttanut. Kävimme istumassa myös Kristalli ja Ruusu saunassa. Ruusun tuoksu oli ihana. Ja lopuksi istuttiin menthol höyrysaunassa mikä on aina yhtä ihana.

"Shoppailu on terapiaa"

Paras vale on kun itselleen valehtelee.. Niin minä ainakin tänään tein kun vinguttelin korttia. Mutta täytyy kyllä sanoa kun tuossa noita uusia kenkiä ja mekkosia kattelee että kyllä, kyyllä olo on hieno. Olisikin riittänyt yksi mekko ja yhdet kengät mutta ei Piikun tyyliin sieltä lähti aika monta säkkiä mukaan. Mutta minähän lähden lomamatkalle.. Mun oli pakko.. Tiiättehän..

Päivä oli aivan super loistava kuitenkin- Ja paljon hyvää luvassa. Ja paljon hyvää silti myös ensiviikollakin <3.

Me otettiin muutama kylpylä kuva mutta nyt kun tarkemmin katsoo niin juuei ette tule näkemään niistä ainoatakaan.

Huomenna kaasoillaan. Oikein kunnolla. Lähdetään Morsiamen kanssa shoppailemaan koristeita häihin <3 Ja illalla kokkailen vielä sitten kotona ruokaa vieraille.

Ai NIIN Soikhiopää tulee tänne ihan pian, Ei ole todellista HURAAAAA!!!!! Ja yllätysvieraskin on tulossa nimittäin mun kolmanneksi vanhin sisko. Sen lempinimi vois olla sitte vaikka jos me ollaan Naima-Aslakki Ja Soikhiopää niin Manitbois_höpöttäjä..
@ Kuva netistä, Manitbois_höpöttäjä_ :D On kyllä vähän samaa näköä jos katotte ja vertaatte hääkuvia alempana.                               


"Jos siellä ylhäällä joku minua kuulee, niin voisitteko pyytää suojelusenkeliä kulkemaan minun  vierelläni torstai aamuna"

Minä en ole mitenkään harras uskovainen tapaus, mutta kyllä minä johonkin uskon näin lyhykäisyydessään. Joskus sitä tarvitaan pyyntöä tuolta yläkerran puolelta :) Tänä kesänä on sattunut paljon sellaista että pyyntöjä on pitänyt lähettää oikein roppa kaupalla.Jottemme vajoaisi synkkyyksiin tämän kirjoituksen myötä niin voisin fiilistellä häitä viime kesältä kun siskoni meni naimisiin ja olin myös hänen kaasonaan.

Nyt kun kerta tätä hääteemaa on ollut koko kesän tässä niin vielä muutama sopii joukkoon.

Minähän tietysti tapani mukaan liioittelin pukuni kanssa. Olihan se aika suuri. Halusin vissiin leikkiä prinsessaa päivän tai jotakin. En enään koskaan pistä häihin yhtä isoa pukua se on ainakin varmaa.

Kuva @ V.A.

Tuon kuvan otti meidän ihana perhevalokuvaaja joka on kuvittanut kirjan joka julkaistiin juuri taannoin meidän perheestä. Harmi kun en päässyt julkistamistilaisuuteen..

Mutta eikö olekkin upean värinen?

Me järkättiin Soikhiopään kanssa kunnon polttarit kun kaasoina oltiin. Hääpari halusi yhteiset polttarit niin bestmäni lähti mukaan suunnitteluun. Me lennätettiin ne yllärinä lapista Helsinkiin ja lähdettiin Tukholmaan.
Valitettavasti polttareista ei kovin montaa kuvaa voi teille näyttää hehe.

Luonnollisesti polttareista pitää jotenkin selviytyä, eikö niin.. Me hommattiin kunnon survivor kitit kummallekkin.. Ja tais osa olla ihan tarpeen.

Kuvan kumihanskat liittyvät Suomen uuteen kansallispeliin it is called TÖKKIISS, käsi pystöön joka tietää jo säännöt :D Voisin joskus kertoa teille tästä pelistä.. Mutta siihen voi mennä aikaa.. 
Ette ehkä halua tietää mitä noitten pullojen kyljissä luki.. Me "vähän" heitettiin huulta Soikhiopään kanssa meidän tyyliin..

Kuvia tosiaan en voi julkaista täällä muutakuin itsestäni ja ainoana kuvana jonka teille julkaisen matkalta olen minä edustavana tietysti.
Mutta sen vannon kautta kiven ja kannon että minä en ainakaan tuota tupakkaa polttanu!!!


                                                                                                                           He saivat toisensa.

Kuvasin häissä pari tuhatta kuvaa alusta loppuun saakka. Ja PUM poistin ne kaikki. Muutama hassu kuva tuo mukaan lukien säästyi. Kaikki tuhoutui. Ette usko miten mua harmitti. Tiedän tai kuulin myöhemmin että ne olisi voinut vielä jotenkin pelastaa mutta sitten oli jo liian myöhäistä. 

Sitten me herkuteltiin paljon...Ja lisää...

Ja häissähän tunnetusti kaiken kruunaa kakun leikkaus :)

Siitä se lähtee...

Ja TÄSTÄ se alkaa.. Nimittäin napunapunapujäkäjäkä.. Avioliitto :)


Yyepp. Jos minä muuten menisin naimisiin niin ja toivottavasti sekin päivä joskus vielä koittaa niin haluaisn ainakin yhdeksi kakuksi tavallisen mansikkakakun suomalaisista kesämansikoista se on nimittäin aivan ihanaa.

Että Happy Ending tällekkin.
Lupa kysytty kuvien julkaisuun tietysti, tosin lupaa en vielä saanu tai siis vastausta kysymykseeni mutta minä telepaattisesti uskon luvan heltyvän.. 
Palataan asiaan, sitä en tiedä milloin mutta palataan silti.

Xo Xo Spiguli <3 7 kommenttia:

 1. Täällä bingo, joka tökkiksen tietää. ;) Ai kamala on sitte hauska peli. Muhahah!!

  ~Little Jenni

  VastaaPoista
 2. :D Huraa ensimmäinen Tökkispelaaja kentällä.. Ilmoittautuuko muut.. Se jää nähtäväksi..

  VastaaPoista
 3. Muut ei ehkä ymmärrä mutta repesin tuolle omalle "tökkis pelaaja kentällä" kommentoinnille kun pohdin asiaa ja sieluni silmin ajattelin sitä :D

  VastaaPoista
 4. Lets play TÖKKIS! :P

  t: kotipsykiatri

  VastaaPoista
 5. Kolme pelaajaa tökkiskentällä.. Jännän äärellä ollaan :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia! Voi harmitus että kuvat tuhoutuivat.. :( Onneksi sinulle jäi nämä ihanaksi musitoksi. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jenna :O) Taidan olla jonkin sortin hääintoilija kun taas on tulossa hääpostaus :)

  VastaaPoista