lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kukkia ja ruokaa ... taas

Kävin tänään shoppailemassa vähän ja mukaani tarttui uudesta leipomosta ihania tuoreita voisarvia..
Nam, piti tuunailla yksi ja herkutella se terassilla tuoremehun kera kun ihastelin uusia pieniä kukkia jotka heräilevät eloon ja veden solinassa koittivat kasvaa kun vettä sateli reippaasti.




Ulkomaanreissu on varattu jälleen. EN malta odottaa että pääsen lomalle.  Kesäloma alkaa muutaman viikon päästä ja minä olen jo melkein laukkuni pakannut reissua varten.

Mistä tulikin mieleeni että...

Mikään ei ole parempaa kuin tuoreet hedelmät ja suklaakastike. Okei Suomesta ja vielä tähän aikaan on turha haaveilla mitään mikä maistuisi samalle kun sen suoraan markkinoilta tai kojusta ostat ulkomailla mutta hyvää se silti on :)

Kesä täällä ollaan jo valmiina tule!

Ainiin meillä oli grillikauden avajaiset.. Voi miten mukavaa meillä typyjen kanssa olikaan hyvän ruoan ja juoman kera :)


Perus herkkuja oli tarjolla.. Makkaraa auralla täytettyjä pekoniin käärittyjä herkkusieniä ja Spigulin kuuluisa bravuuri tuna salaatti. Saatte siitä ohjeen mikä on maailman helpoin.

* 3 Tomaattia
* Kurkku
* 3dl keitettyä makaroonia jossa on valkosipuli pölyä sekä suolaa n. 1 tl. 
* Lehtisalaatti koko puska
* 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
* Purkillinen kermaviiliä
*Limen mehua puolikkaasta puristettuna

Pilkot vihannekset ja sekoitat kermaviilin ja tonnikalat sekaan. Maustat pienellä pippuri pölyllä ja laitat jääkaappiin puoleksi tunniksi maustumaan. Helppo ja maailman paras salaatti :)




Meksikon tuliaisena Sollia. Jossa muuten on valmiina lime. Todistusaineistoa siitä että solliin kuuluu lime siinä missä Coronaankin...

Odoteltiin EuroJackPotin tulemista jollekkin meistä ja fiilisteltiin JOS se potti tulisi meille se näyttäisi tältä :




Mut hei nyt on uudet grillijuhlat menossa joten jätän virren lyhyeen ja postaan taas.. Luvassa uusia tuulia ;) Moro <3 Spiguli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti