perjantai 18. huhtikuuta 2014

Inspiraatio

Inspis iski jälleen :))
Varmaan kaikki feisbuukin suurkuluttajat ovat selvillä tuosta arkihaasteesta kun pitää kuvata viidenppäivän arki kuvina ja postata ne seinälle tai instagramiin. 

Nyt minä haluan haastaa: 

Ota valokuva 5:destä rakkaimmasta esineestä jotka omistat ja kerro niistä jotakin. Kun olet tämän tehnyt haasta myös 4 blogin kirjoittajaa mukaan ja pistä tämä inspiraatio kiertämään. Katsotaan lähteekö se liikkeelle :O) Muista julkaista blogin linkit ja kertoa itse blogin kirjoittajalle että hän on haasteen saanut :)

Ja tähän liittyy valokuvaus tietysti koska minä rakastan sitä touhua. 
Eli minä haastan tähän mukaan seuraavat blogit :) 

Little Jenni, Big World
Ouskun tekeleet
Hiljaa sillalla by Marjo Anniina
first class ticket

Mulle 5 rakkainta esinettä tulevat tässä : 

Ensimmäinen esine: on ruokapöytä ehdoton ykkönen, sitä minä koristelen ja muunnan jatkuvasti. Se on kotini jalokivi ja kruunu :)

                                                                        Jouluinen pöytäni :)

                                                                         Kevät pöytä :)

Ja lukuiset muut vuodenajan muutokset näkyy aina ensimmäisenä pöydällä :)

Toinen esineeni:  Pöydässä näkyvä Dream teksti enkelikirjaimin. Ne jotka minut hyvin tuntevat tietävät että kerään ja rakastan enkeleitä sisustuksessa yli kaiken.. Saankin aina nykyään lahjaksi jotain enkeliaiheista :)
Kolmas esineeni:  Matkalaukkuni. Ilman niitä en tulisi toimeen, en edes yhden yön reissua. Valitettavasti aina kanssa reissaajat joutuvat auttamaan minua ihan joka reissulla, koska pakkaan laukut täyteen ja pois tullessa laukkujen määrä kasvaa, enkä ikinä jaksa kantaa tavaroitani takaisin, EN vaikka miten koitan :D


Neljäs esineeni: 


Escada tietysti! Tähän ei tarvita perusteluita. Sekä Viides esineeni:
Ihana niiskuneiti muki joka muisuttaa kovasti tavoiltaan minua. 

Nyt kun aloin pohtimaan ja katselemaan esineitä niin voisin pistää samantien sata kuvaa kaikesta siitä mitä tarvitsen ja mikä on tärkeintä.. Meikkipussista peiliin sekä shamppoisiin ja korkkareihin vaaterekkeihin ja muihin ihaniin...

Tämmöistä tänään. Minä alan valmistautumaan yövuoroon edessä 1/5 yövuorot huheijakkaa.. Hyvää ja kaunista pääsiäistä kaikille, nauttikaa :))


1 kommentti: