maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kevät ja kukkahulluus :) Iskee...
                                     


 


Jos ei ole jo käynyt ilmi niin olen kukkafani henkeen ja vereen..

Päätin pistää pientä vipinää maljakoihin jälleen kerran kevään kunniaksi..

Tein omalle maljakolle korun koristamaan maljakkoa ja hienohan siitä tuli.. Ainakin mun mielestä :)
Aluksi tarvittiin tietysti rehuja maljakko ja koitin myös pajunkissoja.Tämän jälkeen tarvittiin läjä helmiä ja joustolankaa. Tilasin netistä 7500 helmeä joista meinaan tuunata kaikenmoista ja pitää kutsut ystävilleni joissa jokainen saa itselleen tehdä mieleisensä korun.
Sitten vaan tuunailemaan oman maun mukaan helmistä nauhaa... Mittailin aina välillä että nauhasta tulee kaksi kertaa ympäri maljakolle mittaa.. Ja tämän jälkeen suljin helminauhan ympyräksi ja kieritin varovasti maljakon ympärille. Joustolanka antaa myöten joten se on helppo pujauttaa kun on oikeanmittainen.Sitten vaan kukat kyytille :)Koitin kukkia ensin pajunkissojen kanssa oli kaunis.. Mutta pistin pajunkissat eri maljakkoon ja pistän sitten pääsieisenä keltaisten tulppaanien kanssa :)Ja voila siinähän ne nyt komeasti maljakossa ovat :)

Samalla sain vielä inspiraation tuunata pentikin ihanan lasilyhdyn jonka sai kun osti pesuainetta ja minähän tietysti ostin sen pesuaineen että saan lyhdyn :D Laitoin sinne kuivuneita ruusuja.. Ja kun kynttilän pistää palamaan sinne voi lisätä vettä niin ruusut hohtaa kauniisti lasin takaa..

Huomaa huisin eron kännykällä otetusta ja järkkärillä otetuista kuvista. Eli tämä on kameraräpsy :)
Iltaisin on ihana niitä tulppaaneja sitten ihastella iltapalalla :) Sydänleipiä realista.. Kun ruoka näyttää herkulliselta se myös maistuu paremmalta. 

Semmoista tällä kertaa.. Asiaa olisi vaikka kuinka paljon mutta palaan taasen..

Xo Xo Spiguli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti