keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Heippodeijaa

Niin Heippodeijaa vaan.. Älkää ees kysykö mistä tuo hokema on tullut.. Se on jäänyt pahasti päälle :D


Kotona ollaan.. On tullu reissattua niin paljon ettei enään itekkään pysy perässä. Kesäloma oli ja meni ja nyt ollaan töissä vähän aikaa ja lähdetään uudelle lomalle ja kyllä reissuun.. Lomakuvia ei ole koska en oo kerenny purkaa mitään koneelle saatikka muutakaan tässä tekemään kun hyppäsin suoraan töihin kun saavuin Keski-Suomeen.

Enihuu viikonloppua odotellessa kovasti. Ois tulossa mökkireissu reippaan parinkymmenen tyypin seurassa ja taatusti hulvattomissa merekissä :O) Keäskausi alkaa NYT!


Tilasin varmuudeksi tietysti Spigulin tapaan kolme eri juhlamekkoa koska en osannut päättää minkä viikonloppuna pistän. Yksi on vielä saapumatta ja sitä tässä kriittisesti odottelen kotiin saapuvaksi. Uusi laukku tuli ostettua myös sekä tietysti noh.. Okei tunnustan ostin myös parit uudet kengät SILLÄ voihan olla että yhdet särkyy eikö niin? Aivan täydellinen selitys tällekkin asialle :)


Ostin aika päheen mekon itelleni..

Ja bobot


Näillä sitten mökkeilemään luonnonhelmaan.. Ai että miten musta jo tuntuu miten upeasti eräjormailen siellä halkoja kantamassa :D

Eheei minä taidan olla boolivastaavana ( tosin musta tuntuu että sain viime keralla potkut niistä hommista kun terästin vähän liikaa enkä itse maistanut lainkaan ja... no lopputuloksen voittekin itse kuvitella sen jälkeen kun booli oli juotu loppuun :D )


Kesän kalenteri näyttää ylläri ylläri jäätävän kiireiseltä mutta ei haittaa menoa ja meininkiä pitää tässä elämässä olla. Festarit jää taas väliin kuten aina.. Enpäs oo koskaan festareilla ollutkaan. Aina on pitänyt mennä mutta jostain syystä ne jää kun on niin paljon muuta. Tosin tykkään todella paljon käydä pändien omilla keikoilla ja tälläkin hetkellä on kolmet liput takataskussa oottelemassa :)

Lyhyestä virsi kaunis kun en voi teille nyt esitellä mitään lomakuvia eikä kummempia ja aamuvuorokin kutsuu ja kukun täällä tähän aikaan. Tsekatkaa Instagramin puolelle siellä on muutama töherrys lomasta..

Palataan.. Kun kerkeen joku ilta postaan teille ihania kuvia :)

Nauttikaa elämästä, niin minäkin.

Shoppailemisiin <3 Spigu

1 kommentti:

  1. Heips ja toivon mukkaan oli hyvä loma! Viimeinkin sain vastattua haasteeseesi!

    VastaaPoista