sunnuntai 13. lokakuuta 2013

täällä taas

Hei vaan,
En ole teitä unohtanut toki. Olen vain mennyt tukka putkella kohti elämää.

Pitkästä aikaa pääsin viime viikolla uimahallille. Tunne on mielettömän hyvä kun on tunnin heilunut ja käynyt saunassa. Ihan kuin veri pääsisi taas aivoihin asti kun niskat ja selkä ollu toooodella jumissa.
Nyt on pakko mainostaa teille kaikille MINÄ OSAAN UIDA ( vähän matkaa) se on aloitus ja edistys ja minä en anna periksi ennenkuin uin siellä niinkuin muutkin.

Pistetäänpäs siitä Viron reissusta kehiin jotakin pientä.. Kohta jo unohtanut koko reissun kun ollut menoa ja vilskettä.

Reissu oli kertakaikkisen SUPER kuten ystäväni aina sanoo :D Meitä oli iso akkalauma ja majotuttiin pari yötä hotellissa.                                  Ja kyllä! Surviver kitti kaarimaljalla ja Panadolillahan se siinä :D

Matkakuoharia linja-autossa.. Tuli muutamia pulloja tyhjennettyä kyllä, hyvää oli :)

Vodka Redbull, antaa siivet, KYLLÄ muuten antaa.. Aamuun saakka..  :D 

Mulla on tullut joku voita pelkosi kausi sillä minä hullu menin maailmanpyörään.. Sitä koria vielä pyöritettiin ees taas kun se meni siitä alhaalta ohi. Minähän huusin kun tapettava siellä ylhäällä huusin myös mayday sos ja help mutta mulle vaan naurettiin ja lisättiin kierroksia vaunuun.


 Päivällä siitä haaveiltiin...

                                                               Ja illalla oltiin kyytillä :)


Käytiin herkuttelemassa.

                                                 Elämäni kolmanneksi paras sienikeitto :P


Kahvia ilman ei tulisi toimeen mutta tämän kamalan litkun hinta oli 3e aivan liian kallis laatuun nähden.

                          Jonka vuoksi minä jätin tippiä kuten hyvät asiakkaat tekevät. :))

Shoppailtua ei juuri tullut, siitä syystä että siellä vaatteet olivat aikalailla samoissa hinnoissa kuin Suomessakin.. tai sitten emme löytäneet sopiville apajille.

Yhden megahienon paidan löysin missä on iiiiso sydän ja sen sisällä täynnä timantteja. Se oli pakko saada maksoi mitä maksoi.. Ja kyytillehän se lähti :)                                             Tuttu ja turvallinen lempi liike löytyi tietysti :)

Nyt tämä tökkäs kunnolla eikä anna enään listätä kuvia joten se siitä ne jääkööt julkaisematta. Viikon päästä olisi Tukholman reissu tulossa ja eilen olin synttärit vieraita kävi hulppea määrä ja lahjojakin tuli reippaasti. Postailen myöhemmin niistä. 

Mut nyt minä kipittelen viltin alle ja lähden katsomaan elokuvaa.. 

P.S Syksy lähenee loppuaan yöksi on luvattu -6 ja loppuviikolle lunta. Hyvästi lämpö. Tervetuloa jääkausi ja hypotermia. Vihaan talvea paitsi joulu on luku erikseen. 

Moikka Xo XO Spiguli 

3 kommenttia:

  1. Hei ja hyvää joulua! Viimein vastasin haasteeseesu, anteeksi että se tuli näin myöhään!

    VastaaPoista
  2. Ihanko olet hyljännyt tämän blogin? Vae mittää häh? :D Terkuin Moksin mörkö

    VastaaPoista